0
0

Срокове и доставка

КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?

  1. Доставки не се извършват в неделя и официални празници!
  2. За момента доставки се извършват само на територията на България.
  3. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на Еконт при направата на самата поръчка и Вие я виждате преди да я потвърдите окончателно. Ориентировъчно - до офис на Еконт /3.00 до 4.00лв./, до адрес се оскъпява. При правенето на поръчката изберете офис на ЕКОНТ, който е удобен за Вас или попълнете адрес на който искате да получите пратката!

Поръчките пристигат за 1 работен ден след потвърждаването на поръчката /ако има офис на Еконт в населеното място/. В селищата без офис на куриера, пратките пристигат в определените дни за разнос.

Не забравяйте, че при получаването на продукта може да се възползвате от опцията „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. Тоест преди да платите наложеният платеж, може да прегледате и пробвате продукта и ако не сте удовлетворени, връщането става веднага като заплатите и доставката в обратната посока,по този начин ще избегнете процедурата по връщането.

МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ ЗАМЯНА?

ОНЛАЙН магазин Explosi дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупената стока да я върнете или замените в 14 дневен срок от датата на получаване при условие, че продуктът е в оригиналния си вид и качество - не е носен, рязан, пран, гладен и е с оригиналните си етикети на магазина. Разходите по връщането или замяната са за сметка на клиента! Моля да ни информирате за желанието си да върнете или замените определен артикул, като се свържете с нас на тел. 070020703 /10:00 -18:30/. След, което ни изпратете продукта обратно на адрес: гр. София, Офис на ЕКОНТ "Фондови жилища" ВАСАС 5 ЕООД.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

Изпратете продукта обратно с наложен платеж /стойността на продукта/, с опция преглед, на адрес: гр. София, Офис на ЕКОНТ "Фондови жилища" ВАСАС 5 ЕООД.

Разходите по връщането са за сметка на клиента!

Приемат се пратки, върнати в 14 дневен срок, след датата на получаването!

При установяване на дефект, разходите по връщането или замяната са за сметка на магазина!
Стоки подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са ползвани или преминали никаква обработка/пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи тяхната цялост, както и премахване на вътрешни и външни етикети/.При установяване на щета нанесена от ваша страна, стоката Ви се изпраща за ваша сметка!
 
ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!